Der er syv kontinenter i verden: Europa, Asien, Afrika, Nordamerika, Sydamerika, Antarktis og Australien. Hvert kontinent er unikt på sin egen måde med forskellige kulturer, sprog og landskaber. Europa er kendt for sine smukke byer og historiske seværdigheder, som Eiffeltårnet i Paris og Colosseum i Rom.

Asien er hjemsted for nogle af de største og mest folkerige lande i verden, f.eks. Kina og Indien. Afrika er fuld af naturlig skønhed, lige fra Serengetis sletter til strandene i Cape Town. Nordamerika er et mangfoldigt kontinent med både by- og landområder samt forskellige klimaer fra tropisk til arktisk klima. Sydamerika er kendt for sine regnskove og fantastiske bjergkæder, som f.eks. Kilimanjaro i Tanzania. Antarktis er det sydligste kontinent på Jorden og er for det meste dækket af is, mens Australien er det mindste kontinent, men har også den længste kystlinje af alle lande i verden.

Hvert kontinent byder på noget unikt og spændende for rejsende at udforske. Uanset om du er interesseret i oldtidens historie eller vilde naturscenerier, er der et sted på denne planet, som du kan opleve. Så kom ud og udforsk alt det, som vores fantastiske verden har at byde på!