At sammensætte en parmiddag kan være en skræmmende opgave, især hvis du ikke er bekendt med det par, du er vært for. Selv om det kan virke som en let opgave for to personer, er der mere at overveje end bare mad og drikkevarer. Som en person, der for nylig har arrangeret en sådan middag, kan jeg fortælle dig, at der er meget mere, end man umiddelbart kan se. Her er min erfaring med at sammensætte en parmiddag. 

Den første udfordring, jeg stod over for, da jeg planlagde min parmiddag, var at beslutte, hvilken slags måltid jeg skulle tilberede. Skulle jeg lave noget fancy eller holde mig til noget simpelt? Efter at have overvejet budgettet og mine egne kulinariske evner (eller mangel på samme) besluttede jeg mig til sidst for at vælge det sidste og lave noget simpelt, men lækkert. I dette tilfælde valgte jeg grillet kyllingebryst med ristede rodfrugter og en salat – en klassisk, men alligevel populær kombination, der kræver en minimal indsats fra min side. 

Da jeg først havde besluttet mig for menuen, var det næste skridt at finde ud af, hvilken type drikkevarer der ville falde i alles smag. Nogle par foretrækker alkoholholdige drikkevarer, mens andre vil vælge alkoholfrie alternativer som f.eks. mousserende vand eller juice. For at sikre, at alle følte sig inkluderet og havde adgang til deres yndlingsdrikkevarer, købte jeg noget prosecco vin og nogle ikke-alkoholiske drikkevarer i forvejen, så de ville være klar ved ankomsten. 

En anden vigtig faktor ved enhver begivenhed er at sørge for, at gæsterne har det sjovt. Det betyder, at man skal tage hensyn til de enkelte personers interesser og sikre, at alle føler sig godt tilpas i løbet af aftenen. For at nå dette mål skabte jeg samtalestartere ved at undersøge emner relateret til hver gæsts særlige interesser eller hobbyer, så der aldrig var et kedeligt øjeblik! Derudover sørgede jeg for at give alle lige meget taletid under samtalerne og sikrede, at ingen blev udeladt eller ignoreret under nogen del af aftenen.