https://musikakademi.dk/musikundervisning/undervisningstilbud/klaverundervisning/

Tid og sted

Amager:

Alle hverdage, Ved Sønderport 2

Vesterbro:

Onsdage og torsdage, Gammel Kongevej 15C

Begynder klaverundervisning

Som begynder i klaverundervisningen vil du lære grundholdningen, grundteknikkerne og de første melodier. Efter disse fundamentale færdigheder vil du blive introduceret til at læse noder, hvilket åbner døren for at deltage i sammenspil med andre musikere.

Klaverundervisning for den øvede elev

For de mere øvede elever tilpasses undervisningen efter deres ønsker og behov. Din klaverunderviser vil tage en samtale med dig for at forstå, hvad du gerne vil forbedre. Undervisningen tager altid udgangspunkt i dig som elev, og sammen planlægger I et skræddersyet undervisningsforløb baseret på dine ønsker, dit niveau og dine mål.

Sammenspil for klaverelever

Vi tilbyder vores øvede elever muligheden for sammenspil og fællestimer, hvor du kan udvikle dine færdigheder og dele musikalske øjeblikke med andre elever.

Klaveret er et alsidigt instrument

Klaveret er det mest populære instrument, og det findes i mange hjem. Dets alsidighed gør det velegnet som både solo- og akkompagnerende instrument. Når du lærer at spille klaver, åbner der sig utallige muligheder, og som pianist vil du være eftertragtet som samarbejdspartner med andre musikere.

Vores konservatorieuddannede underviser

“Mine elever skal først og fremmest forelske sig i musik. Derfor deler jeg gerne al min viden og begejstring for musikverdenen. Jeg tror på, og arbejder ud fra, at alle elever besidder talent, hvilket gør vores timer fyldt med inspiration og glæde.” – Udtaler vores dedikerede underviser.

Tag det første skridt mod at udforske musikkens verden gennem professionel klaverundervisning, hvor glæden ved musik står i centrum.