Min situation.

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Det her er et af de sværeste blogindlæg jeg har skrevet, men jeg skylder jeg en forklaring på mit fravær og meget varierende indsats her i 2019.

Jeg skal skilles, så simpelt er det egentligt. Derudover har jeg været sygemeldt med nedslidte skuldre, skulle finde ud af hvad jeg vil være når jeg bliver ”voksen”. Så skal vi ikke bare sige at indtil nu har 2019 været meget turbulent.

Men lad os starte med skilsmissedelen. Jeg har valgt at dele familien, da vi længe har slidt for hårdt på hinanden. Det går jo så ud over de 3 børn i husstanden, ja selv hunden lider under de trænge kår. Så mig, mine 3 kyllinger og vores hund skifter adresse fra 1 oktober. Derfra ser jeg lyserøde skyer og enhjørninge komme min vej, og efter dem kommer overskuddet. Det overskud jeg mangler lige nu, fordi alle resurser bliver brugt på mine børn. Jeg glæder mig til at have overskud til at læse igen.

Det næste i rodet er min nye vej i livet, og den tror jeg at jeg har fundet. Jeg har ledt i mudret af drømme og ambitioner og kommet til at uddannelsen som handelsøkonom skal være med til at danne min fremtid. Jeg starter på uddannelse d 2 september, jeg både glæder mig og er enormt bange for hvordan det hele vil forme sig. Både fordi jeg ikke har gået i skole siden jeg tog min uddannelse for 15 år siden, og jeg føler mig totalt bagud på point allerede fra start.

Så sammensuriummet af de her par småting gør at jeg sætter bloggen lidt i bero. Jeg har en del anmeldelser der ligger og lige skal læses igennem, dem håber jeg at kunne ligge ud snarest. Men ellers tager jeg et pusterum, for at passe min familie. Jeg håber ikke at jeg mister en masse læsere på grund af dette udfald, men håber på jeres tålmodighed. Jeg tænker at jeg når vi flytter ind, laver jeg lidt updates på instagram og Facebook. Jeg satser også på at skulle på fantasy festival med titlen som blogger, så der vil også komme lidt updates fra!

Jeg vil egentligt bare slutteligt sige, husk hvad der er vigtigt!

Knus fra mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.