Under mælkevejens stjerner- Camilla Davidson

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Det er en afslappende historie, der giver mulighed for at filosofere undervejs.

Bogen handler om Emma. Hun er lige blevet droppet af kæresten, efter at være flyttet til London for at være tættere på ham. Emma er udbrændt og kan slet ikke overskue hverdagen. Men en dag på hendes job i London, siger en af cheferne op, senere da Emma mødes med ham fortæller han om at han vil gå Caminoen. Han trænger til at trække vejret og få tingene lidt på afstand. Den tanke slår rod hos Emma, og hun beslutter sig for at bruge sin sommer på det. Turen tager omkring 4 uger.

På turen møder Emma mange mennesker, med forskellige baggrunde og tilgang til turen. Men fælles for alle er at de har en masse tanker de skal have styr på. Hun oplever en hjælpsomhed og nærhed som hun ikke havde regnet med.

Historien er egentligt ret god, tanken om at vandre Caminoen for at komme ovenpå igen er tillokkende. Men jeg syntes at der sker ret meget på relativt få sider. Slutningen bliver lidt hurtig, måske fordi man var i gang med næste bog i serien?!

I begyndelsen kunne jeg ikke lide den meget klynkende Emma, men som bogen skrider frem, syntes jeg bedre og bedre om hende.

Selvom at bogens handling godt kan blive lidt noget jap værk, bringer den en ro. Den er skrevet med en ro der breder sig. Da jeg læste bogen og folk spurgte om det var en god bog, kunne jeg konstatere at det er det og så er det en rolig bog. Dermed bliver man heller ikke limet til siderne, fordi man når det nok og bogen kan sagtens ligges fra sig.

Dette er første bog i serien om Emma, der er 4 i alt og de er oversat til dansk.

Minder om bogen Wild- Cheryl Strayed

Dette er et anmeldereksemplar fra Palatium Books

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.