Skyggesøsteren- Lucinda Riley

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

I denne bog følger vi Star. Efter Pa Salts død begynder Star at tage livet med Cece op til revision. Behøver hun at passe på sin søster resten af hendes dage. Star vil gerne finde sig selv, uden at stå i skyggen af Cece. Derfor begynder hun sin forsigtige rejse mod fortid og nutid, med håbet om at finde et sted hvor hun føler sig hjemme.

Flora er kvinden fra Stars fortid, og det spor Pa salt har givet hende. Flora er en kvinde der er villig til at ofre sin egen lykke for andres skyld. Hun minder utroligt meget om Star, der også sætter andres lykke før sin egen.

Igen kan baggrunds historien godt være lidt mere dominerende end Stars egen historie.

Bogen er lidt langsom og forsigtig, hvilket jo passer til Star. Hun er stille og eftertænksom, og det er bogens puls. Det syntes jeg er lidt træls efter man lige er blevet fløjet igennem Allys historie (måske jeg ikke skulle have læst dem lige efter hinanden). Historien om Star er god, men slet, slet ikke som bøgerne om Maya og Ally.

Dette er 3 bog i serien om de 7 søstre.

Dette er et anmeldereksemplar fra forlaget Cicero

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.