Perlesøsteren- Lucinda Riley

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Langsom historie om det fantastiske Australien.

Cece er nok den af søstrene der tiltaler mig mindst. Men bogen giver hende en helt anden vinkel. I de andre bøger har hun virket kontrollerende og dominant (især overfor Star), men i hendes egen bog virker hun lidt ynkelig. Hun har ikke længer sin søster Star at gemme sig ved, og må finde sit eget ståsted.

Hendes historie er ikke enormt dramatisk eller romantisk. Det er mere som at hun kommer til Australien, og så begynder brikkerne at passe. Hun føler sig mere tilpas og rolig.

Jeg er vild med hendes baggrundshistorie, som jeg syntes var det allerbedste ved bogen. Her har vi så alt dramaet gemt, Cece’s oldemors historie er spændende. Man drages ligesom ind i den, og jeg tog mig selv i at være irriteret over at skulle høre om Cece. Jeg var ved at springe et par kapitler over, men besindede mig.

Nu har jeg efterhånden læst mange bøger i lidt den samme genre med samme mønster. Men jeg må sige at De syv søstre er spændende fordi vi lære pigerne at kende løbende gennem de foregående bøger. Den her af bøgerne er ikke min favorit, men lad os nu se om ikke ”Månesøsteren” er bedre. Jeg skal i hvert fald have de sidste med også.

Dette er 4 bind i serien om de syv søstre.

Dette er et anmeldereksemplar fra Cicero

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.