Lilys Længsel- Lisa Kleypas

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Den her bog er ikke helt som alle de andre boger af forfatteren. Den er noget mere mørk, og fyldt med drama og intriger.

I love it!

Jeg er vild med hovedpersonerne der er egoistiske, stædige og dybt traumatiserede. Lily kæmper mod manglen af penge, for at se sin datter igen og mod det mandlige køn. Alex er dybt berørt af sin forlovedes død 2 år tidligere, men han skal alligevel giftes med den meget søde og bly Penelope, som så også er Lilys søster. Penelope er blevet bestemt ind i et fornuftsægteskab, for at hjælpe på forældrenes økonomi. Det er Lily bestemt ikke tilfreds med, og hun vil sætte en stopper for ægteskabet. And so it Begins…..

Historien er lidt en katten efter musen, men man kan godt blive i tvivl om hvem der er katten og hvem der er musen. Det fungerer rigtig godt, fordi Lily og Alex komplimenterer hinanden så godt.

Jeg syntes dog det er en skam at de ikke er oversat i udgivelses rækkefølge. Fordi i denne bog spiller klubben Craven en stor rolle, og det gør den nok også i næste. Men vi hører faktisk om klubben i Wall-flowers serien. Det er i ”Vinterens løfter” bogen om Evie Jenner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.