Kære far- Giselle Green

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

En tankevækkende historie, der ville have haft glæde af 20 sider mere.

Historien har 3 hovedpersoner, Nate, Adam og Jenna.

Nate er fotograf, han har ikke har været ude af sit hjem i en evighed på grund af posttraumatisk stress, efter at have været krigsfotograf. Adam er en stakkels forsømt dreng der bor hos sin meget gamle bedste, uden varme og tøj der passer. Jenna er lige kommet hjem efter en brudt forlovelse, og forsøger at finde ud af hvad hun skal gøre med resten af hendes liv. Hun arbejder som vikar på Adams skole.

Så bliver det hele ligesom flettet lidt sammen, hvor det starter med at Adam smider et brev til sin far i Nates postkasse. Nate er ikke Adams far, men bliver alligevel rodet ind i hans liv, og trangen til at hjælpe denne lille dreng trækker i ham. Derfor lære Jenna ham at kende som Adams far, da han kommer på skolen for at fortælle om mobningen af Adam.

Det her er en af de bøger hvor man ikke helt ved hvad man skal mene. Ja der er en mening med bogen, Ja historien er god og tankevækkende… Men jeg sidder lidt tom tilbage, jeg ved ikke helt hvorfor. Afslutningen var rigtig fin, handlingen er godt spundet sammen, holder en fanget og giver lidt til de små grå. Men det er nok bare fordi der er steder hvor man ligesom skøjter hurtigt igennem, handlingen laver en vupti løsning, der gør bogen mere sukkersød end den burde.

Dette er et anmeldereksemplar fra Palatium books

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.