Butikken med de lykkelige slutninger- Jenny Colgan

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Wow, Det her er den bedste af hendes bøger til dato.

Historien handler om Nina, hun arbejder på et bibliotek der skal effektiviseres og gøres mere folkevenligt. Det betyder computere i stedet for bøger. Så Nina begynder at tænke over hvad hun gerne vil, hun begynder at tage de bøger der ikke skal blive på biblioteket med hjem, og derved har hun pludseligt rigtigt mange bøger oven i de rigtigt mange bøger hun havde i forvejen. Men hendes bofælle sætter en stopper for alle bøgernes indtog. Derved skal Nina finde en anden løsning, hun køber et stort skrummel af en kassebil (i Skotland), for at lave en kørende boghandel. Men det hele går slet ikke så nemt som Nina havde håbet på.

Nina bliver ramt af mængden af regler i England, samtidig med at hun længes efter det smukke Skotland (hvor bilen holder endnu). I Skotland bliver Nina mødt af en enorm venlighed fra de boghungrende skotter, og alt falder lige så stille på plads for hende.

Den er sød, dramatisk og totalt romantisk. Og det bedste af det hele er at man som bogorm kan sætte sig så meget i Ninas sted. Nogle gange kan det nemlig være svært at adskille virkelighed og fiktion.

Dette er et anmeldereksemplar fra Cicero

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.