Vejen til Wildflower hill- Kimberly Freeman

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Hørt som lydbog.

Rigtig dejlig historie hvor vi følger Emma. Hun er professionel balletdanser, men en aften kommer hun slemt til skade på teateret. Hun falder ned af en trappe og skader sit knæ så meget at hun ikke kan danse mere.

Skæbnen vil at hendes mormor der fornyeligt er død, har testamenteret hendes hus i den Tasmanske natur til Emma. Emma begiver sig til Australien, for at gøre huset klar til salg, men falder over hendes mormors overraskende historie. Den byder på stor kærlighed, enorme tab og en stor viljestyrke.

Hovedpersonen er Emma, men hendes mormors historie er egentligt det der for mig gør historien god. Emma er lidt forkælet, og enormt egoistisk. Hun føler vel egentligt lidt at hele verden er imod hende. Hendes mormor derimod er en kvinde der tror på sin ret og prøver at få det bedste ud af livet og de kort hun har fået på hånden.

Bogen er underholdende, sørgelig og lidt forudsigelig. Kort fortalt alt hvad en god bog skal have!

Minder lidt om Lucinda Rileys de syv søstre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.