Det Korrupte Rige- Leigh Bardugo

This entry is part 1 of 1 in the series Kragens kald
  • Det Korrupte Rige- Leigh Bardugo
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Jeg er blæst bagover.

Første bog var god, men hvor vildt det end lyder syntes jeg næsten 2éren er bedre. Denne bog er action præget på en anden måde, fordi vi møder nye skurke der gør livet surt for dem alle. Inej er blevet kidnappet, så hende møder vi i enkelt sammenhæng, hvor de andre er sammen det meste af tiden. Jeg er stadig vild med persongalleriet, men der bliver tilføjet en del mennesker, så det er med at holde tungen lige i munden.

Jeg er vild med alle de gange det hele bliver vendt på hovedet. At du ikke kan følge med i Kaz Bekkers planer, at han har så mange sammenfiltrede planer. Det er fedt at der er så mange forskellige personligheder, der bare passer sammen. Det er pisse frustrerende at de ikke bare kan få lov at leve i ro og mag.

Hendes afslutning er hjerteskærende, men laver lige sådan et oplæg til hendes nye bog om Grisha kongen Nikolai Lantsov.

Jeg skal klart læse de andre bøger hun har skrevet, hun er nemlig en fantastisk historie fortæller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.