To fremmede (Ravenels 4)- Lisa Kleypas

This entry is part 2 of 2 in the series Ravenels
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

I denne bog følger vi Gerrett, Englands første kvindelige læge. Historien er fiktion der tager udgangspunkt i virkelige personligheder.

Jeg kan rigtig godt lide Gerrett, fordi hun som kvinde bliver nødt til at kæmpe i en mandsdomineret verden. Hun er sej og omsorgsfuld, hun tager sig af de fattige, selvom at det sætter hende selv i fare.

Men nu hvor bogen er afsluttet, og ved at blive fordøjet, kan jeg konstatere at historien er noget med action præget end de andre bøger. Det har jo noget at gøre med det mandlige modstykke Ethan Ransom. Han er jo ikke et af Guds bedste børn (og så alligevel), og det kan man sagtens mærke i historiefortællingen. Han lever et liv lidt på kanten til det er ulovlige, og bliver hyret til diverse sikkerhedsopgaver.

Den her bog er lidt af en slow starter, det havde jeg ikke lige forventet så jeg havde lidt svært ved at hænge i. Det er jo 4 bog i serien, og jeg havde forventet at opbygningen var den samme, der blev jeg så klogere.

Jeg er desværre ikke helt så solgt til denne bog, som med mange af hendes andre bøger. Jeg kan ikke sætte en finger på hvad der gør den her mindre fængslende.

Men hvis du har læst de første bøger i Ravenel serien, skal du klart fortsætte. Hvis du slet ikke er startet endnu, er det en fejl der bør rettes op på.

Dette er et anmeldereksemplar fra Pretty ink

Series Navigation<< Den nye jarl- Lisa Kleypas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.