Kodenavn Alice- Kate Quinn

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

En helt formidabel bog om kvindelige spioner under 1. verdenskrig, og efterdønningerne efter 2. verdenskrig.

I bogen følger vi 2 kvinder, Eve og Charlie.

Charlie er en ung gravid kvinde, der søger efter hendes kusine der er forsvundet under 2. verdenskrig. I hendes søgning støder hun på den meget uligevægtige Eve og hendes stikirenddreng Finn. De 3 begynder en lang og omfattende rejse for at finde Charlies kusine. På vejen bliver de hver især nødt til at se deres dæmoner i øjnene. Der er mange forhindringer når man rejser 3 så forskellige personligheder, med meget forskellige mål for øje.

Når jeg sidder og skal skrive anmeldelsen af den her bog, er det lidt med en følelse af ikke at yde den nok retfærdighed. Bogen er fantastisk, rørende og svær at ligge fra sig. Der er mange sider at læse, men det opdager man slet ikke. Men det er også sådan en bog, man bliver nødt til at ligge fra sig for at kunne rumme historien.

Bogen har været udtaget til Reese Witherspoons bogklub.

Bogen tager udspring i virkelige personer, men forfatteren har lagt lidt til og taget lidt.

Dette er et anmeldereksemplar fra Harper Collins Nordic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.