Helenes krig- Pernille Juhl

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Lavet lidt som en tv-serie, i afsnit hvilket godt kan have sine begrænsninger.

For nogle år siden blev bogen Belgravia udgivet lidt på samme måde. Det irriterede mig dengang, og det gør det faktisk stadig. Jeg kan godt lide bøger set som en helhed, jeg er ikke tilhænger af at jeg f.eks. skal vente en uge til at man læser næste kapitel.

Når det så er sagt er det en god historie. Jeg syntes at man får et okay indblik i Helenes (hovedpersonen), kvaler i første del af anden verdenskrig. Jeg er måske også tilbøjelig til at syntes at det er en lidt langsom historie. Historien går lidt i tomgang og har det med at svinge til samme side, men det virker dog næsten autentisk. Den giver et praj om hvordan det var at være ung, og fuld af visioner under anden verdenskrig. Jeg kan godt lide at der er sat lidt fokus på at det ikke er sort/hvid. Ikke alle tyske soldater der er onde, men heller ikke alle frihedskæmpere er gode.

Dette er et anmeldereksemplar. Efter forfatterens forespørgsel, har jeg fået storytel i 3 måneder. Jeg har hørt historien som lydbog, med en udmærket oplæser. Men det er ikke det jeg ligger op til at fortælle. Når man på storytel høre en lydbog, kan fortsætte i bogen fra det sted man er kommet til i lydbogen. Det vil sige at man kan kombinere at lytte og læse, det er da mega smart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.