Anmeldereksemplarer

0 Flares Filament.io 0 Flares ×
Et udpluk af anmeldereksemplarer, der er også Ebøger!
Et udpluk af anmeldereksemplarer, der er også Ebøger.

Som blogger kan man være heldig at man modtager bøger til anmeldelse. Det er nok noget af det mest fantastiske ved at være bog-blogger. Men det kan også godt være svært at sige ellers tak, fordi der ligger en del bøger der egentligt skal læses. Men det er bøger og jeg har rygrad som en regnorm. I øjeblikket har jeg ca. 22 bøger på venteliste. Det kan faktisk godt give lidt stress, fordi jeg er meget lystbetonet i mine læsevaner. Derfor er det ikke altid at bøgerne bliver læst i den rækkefølge de kommer ind, simpelthen fordi jeg gerne vil have lyst til at læse den slags bog. Det giver jo også den bedste anmeldelse i sidste ende, så det er til glæde for alle.

Når man så har læst alle de her bøger, skal der jo skrives en anmeldelse. Der er jo igen en enorm proces, fordi jeg ikke altid er tilfreds med mit første, andet og tredje forsøg. F.eks. ”kodenavn Alice” havde jeg en enorm ærefrygt da jeg skulle anmelde den. Dels fordi den var så velskrevet og dels fordi historien kræver respekt. Alle bøge fortjener respekt, men nogle slår bare en.

Jeg håber at mine bevæggrunde og tanker giver mening, jeg syntes i hvert fald at jeg ville dele processen med jer. Nu vil jeg vende tilbage til de 17 anmeldelser jeg mangler at skrive (rygrad som en regnorm)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.