Vidnet- Nora Roberts

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Hørt som lydbog.

Historien er medrivende, og tankevækkende.

Hovedpersonen Elizabeth Fitch lever en beskyttet tilværelse indtil den da hvor hun vælger at trodse sin mor. Det bliver den mest skæbnesvangre beslutning hun har taget. Hun bliver vidne til 2 mafiarelaterede mord, hvoraf det ene er en pige hun kender. Det fører til et liv på flugt, men efter 12 år vil hun gerne skabe sig et permanent hjem. Hun møder politimanden Brooks, og det ændrer alt.

Når man har læst/hørt flere af Nora Roberts bøger, kan man godt se at hun nærmest har en skabelon. Vi starter med en tragisk begivenhed, så har vi en stærk hovedperson der trækker sig op fra dyndet, så kommer kærligheden og til sidst har vi kulminationen.

Men det gør altså ikke at hun skriver dårligt eller noget, jeg syntes derimod at det er lidt afslappende at jeg kender skabelonen og derfor ikke skal ud i det helt store tankespind for at følge med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.