Dyndkongens Datter- Karen Dionne

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

WOW.

NU har jeg jo ikke læst meget i denne genre længe, men den her bog kunne næsten omvende mig. Den holder dig på kanten af stolen, gennem hele bogen. Det er fantastisk, den fænger fordi den virker som en autentisk historie, hvor man tænker lidt Natascha Kampusch, eller andre stakkels bortførte piger.

Forfatteren bygger historien op med citater fra H. C. Andersens eventyr om Dyndkongen, i starten sidder man lidt og tænker hvorfor, men grunden kommer frem i løbet af historien.

Der er rigtig mange detaljer, og det bygger ligesom spændingen op. Men jeg følte mig ikke overvældet af oplysninger, det passer meget godt ind i rytmen i bogen. Den holder os nemlig fanget, med troen om at det er en selvbiografi (det er ikke sagt i bogen, at det er). Jeg er fanget af grusomheden, og den kærlighed der alligevel er.

Slutningen er for vild, jeg sad chokeret tilbage med den wow følelse, jeg følte gennem hele bogen. Det er den perfekte afslutning, men jeg er stadig lidt i chok.

Hvis du nu har en dags tid hvor du ikke skal en masse, så hiv et tæppe frem, bryg en kande te/kaffe og nyd så den her bog. For det er en nydelse at læse noget så gennemarbejdet.

Dette er et anmeldereksemplar fra Lindhart og Ringhof

2 kommentarer

  1. Ditte Svar

    Eller nej, den er kun dom lydbog på Bookmate 🙁 Jeg må på vente og på bib.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.