Havets hvisken- Kimberley Freeman

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Hørt som lydbog.

En rigtig sød historie.

Jeg syntes faktisk at den her historie er enormt sød. Den fortæller om 2 kvinder i hver deres tidsperiode (der er 100 år imellem ca.), og hver deres tragedie. Hver kvinde gør sit for at overleve, de tragedier der ligger i deres kølvand. 

Historien fra 1901 køre lidt i tomgang. Men er stadig væk enormt velfortalt og tragisk. Isabelle Winterbourne er blevet gift ind i et fornuftsægteskab, hvor det slet ikke køre godt. Hun kan ikke komme sig over tabet af deres nyfødte søn, og han ønsker bare at glemme. Da de er på vej til Australien, med en gave fra det engelske kongehus til det australske parlament, kommer deres skib i skibsnød. Isabelle overlever med nød og næppe som den eneste, og med sig har hun den kostbare gave.

Ca. 100 år senere møder vi Libby Slater som vender hjem til Australien, efter hendes kærestes pludselige død. Hun vender hjem efter at være flygtet til Paris efter en frygtelig ulykke. Hun efterlod sig en del uafsluttede sager, som hun nu må tage hånd om på ny.

Jeg har hørt den som lydbog, og er egentligt ikke så vild med oplæseren. Men i sidste ende syntes jeg det er en god og afslappende læseoplevelse.

Jeg vil anbefale den hvis du er glad for historiske romaner i Lucinda Riley stil.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.