Ægtepagten- Simona Ahrnstedt

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Hørt som lydbog.

Jeg kan godt lide Simona Ahrnstedts bøger, og jeg er vild med denne historiske roman.

Jeg er normalt ikke så vild med når de historiske romaner kun er fiktion, men det er jeg i dette tilfælde. Der er absolut ingen referencer til historiske begivenheder. Det er kun et kærlighedsdrama, der er besværliggjort af skik og brug i 1880’erne.

Det der gør at jeg elsker bogen, er hovedpersonen Beatrice.

Beatrice er forældreløs, og er derfor flyttet ind til hendes onkel og hans familie. De er en del af det bedre borgerskab, men vil gerne højere op på rangstigen. Det kan de bruge Beatrice til, de arrangere et ægteskab med en gammel greve. Men det vil Beatrice ikke være med til uden kamp, hun har nemlig set sig lun på den karismatiske Seth.

Vi følger Beatrices vej gennem et bureaukrati hun ikke forstår og ønsker at være en del af. Jeg er vild med at Beatrice hele vejen igennem er sig selv, hun indgår kompromiser for at hjælpe dem hun elsker, kæmper for at bevare sin værdighed og sundefornuft i en mandsdomineret verden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.