Seeker 2, De døde grotter- Arwen Elys Dayton

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Jeg er simpelthen vild med den her trilogi. Den er slet ikke som meget andet jeg har læst, og det pirre mig. Historien er jo fantasy, men der er lidt thriller/ krimi i den også.

Den er mega snedigt opbygget, lidt som et rigtigt stort puslespil med enormt mange brikker. Selvom det er et stort puslespil, er det kun lidt af brikkerne der bliver lagt på plads ad gangen. 

Historien virker langsom i optrækket, men det skyldes nok at den er spækket med detaljer, fordi der er virkeligt mange detaljer, men det er heldigvis ikke svært at holde styr på dem.

Historien har 3 hovedpersoner, eller egentligt kun 1 hovedperson og 2 halve hovedpersoner. Fordi det er Quin der er aksen alle drejer omkring, og derfor er hun den klare hovedperson. Men mændene i hendes liv er altså essentielle, der er Shinobu som følger hende i tykt og tyndt (til en vis grænse) og John der er så blændet af hans eget hævntogt at han glemmer alle omkring sig.

Men bogen her røre lidt rundt i gryden, og det er ikke helt til at se hvor det hele ender. Slutningen gør absolutte ikke den sag bedre.

For hold da helt op en slutning. Jeg sidder bare og tænker, Det skete bare ikke lige……

Sikke en skam jeg ikke havde taget 3 bog i trilogien med på ferie, så havde jeg også tygget den på ingen tid! Fordi spændingen skal udløses.

Dette er et anmeldereksemplar fra forlaget Alvilda.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.