Ud af ensomheden- Benedict Wells

Nu hvor jeg sidder her og reflekterer over bogen er min første tanke at det er et tankemylder. Midt i bogen irriterede det mig, men nu hvor jeg tænker tilbage gør det bogen til noget unikt, med en historie at fortælle.

Vi får indsigt i hovedpersonen, Jules’ tanker og følelser. Vi følger Jules i livet fra dreng til mand, gennem hans tragiske opvækst, så vi kender ham og alle hans bevæggrunde. Det kan dog godt virke lidt som noget navlepilleri, fordi man nogle steder går rigtig meget i dybden og lidt i ring.

Historien er sørgelig, vedholdende med et hjerte der slår autentisk. Den fortæller om kærlighed, tab, neuroser- alt i et stort sammensurium.

Efter jeg har læst bogen, anbefalede jeg den til min mor, som også læser en masse bøger. Hun bliver rørt på en helt anden måde af bogen, hun bliver sendt lige lukt tilbage til min fars kræftsygdom, fordi der er en del sammenfald i historie og virkelighed.

Derfor vil jeg lige advarer om, at bogen godt kan pille lidt ved vores følelsesmæssige bagage på godt og ondt.

Dette er et anmeldereksemplar fra Lindhart og Ringhof.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.