Sommerskandalen- Meredith Duran

This entry is part 1 of 1 in the series Letsindighedens love
  • Sommerskandalen- Meredith Duran
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Uha det her er en skøn bog.

Det er en historisk roman, dog uden de vilde historiske facts. Men det glemmer man lidt fordi der er et skønt sammenspil mellem hovedrollerne, jeg kan godt lide at det er en underspillet adelsmand og en meget uheldig enke.

Historien handler om dele af højadelen i England i 1885, med alle de magtbalancer der var. Det var stadig nogle i adlen der trak i trådene og bestemte indirekte over folket. Det er egentligt lidt tankevækkende at det altid er broderen der har magten, og hvis der er flere brødre, er det store broderen der har suverænitet.

Jeg kan egentligt ikke sætte fingeren på hvad jeg så godt kan lide ved bogen, men jeg er egentligt ret hooked. Historien er velskrevet, jeg er vild med hovedrollerne, der er desværre ikke meget historisk flettet ind, men det fungerer. Jeg kan måske blive lidt træt når den køre i ring, men der var kun et par steder hvor jeg tænkte på det.

Jeg forstår godt at forfatterne gerne vil have os til at købe og læse næste bog, men kunne de ikke lade være med at lave åbne slutninger?! Den her slutning chokerer mig og sætter en masse tanker i gang, der sker noget totalt uventet og jeg elsker det.

Jeg skal klart læse næste bog i serien på 5 bøger, og jeg drømmer om at den snart bliver oversat til dansk. Ellers må man jo ty til den engelske version.

Dette er et anmeldereksemplar fra Pretty Ink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.