Den nye jarl- Lisa Kleypas

This entry is part 1 of 2 in the series Ravenels
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Lisa er tilbage i stor stil. Jeg er egentligt ret hooked

Historien er fortalt i et let sprog, og omhandler igen det gamle engelske aristokrati med alle deres forstokkede meninger og holdninger. Historien tiltaler mig fordi jeg godt kan lide hovedpersonerne. Men det undrer mig hvorfor hendes hovedrolle sammensætning næsten altid er ens. Det er søskende, der er en 4-5 stykker, hvoraf der 1 dreng og 1 hold tvillinger. I denne historie er drengen så lige død, men det ændrer ikke ved stereotypen.

Jeg kan godt blive chokeret over hvor dårligt kvinderne var stillet i 1800 tallet. De var jo totalt overladt til mændenes nåde, hvilket også kommer til kende i denne bog. De mandlige hovedroller er rigtig godt beskrevet og jeg kan sagtens følge alle deres kvaler med et Jarle dømme der er dybt forgældet. Det var ikke et særsyn dengang, men stadig en stor udfordring.

Det irriterer mig lidt at tiltaleformen konsekvent er de og deres nåde. Det giver mig lidt brækfornemmelser. Man tiltaler jo ikke sine kære med de eller deres nåde, så det virker virkeligt malplaceret (også selvom det var kutymen dengang).

Jeg kan rigtig godt lide at hun har en bredere vifte af folk, og fletter flere handlinger ind i samme bog. Pludselig handler det ikke kun om Katrin og Devon, men også Helen. Tvillingerne er også meget med i handlingen, så handlingen står aldrig stille.

Historien er ikke helt så erotisk som hendes tidligere bøger, men der er et fantastisk spil mellem kønnene. Det syntes jeg er ret forfriskende at hun har lavet den lille ændring.

Sidst i bogen er der en smagsprøve på næste bind i serien. Det er simpelthen ikke fair, når nu den bog ikke var udkommet da jeg læste den her bog.

Series NavigationTo fremmede (Ravenels 4)- Lisa Kleypas >>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.