Vejen til dit hjerte – J.P. Monninger

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Wow…..

Da jeg startede på bogen syntes jeg egentligt at den mindede lidt om ”det ender med os”, men det gør den slet, slet ikke. Den er helt sin egen.

Historien minder ikke som noget jeg på stående fod har læst før, og hvis jeg skal finde en sammenligning, vil det være filmen ”Sweet November”.

Bogen starter med 3 veninder der er færdige på college, der skal backpacke gennem Europa. På turen møder de Jack og Reaf, og det ændrer alt for de tre piger.

Ordet kliche bliver brugt rigtig meget i bogen, og nogle steder er historien bare en kliche. Fordi det er en bog om at finde den eneste ene, hvilket jo er et ret gennem tæsket emne. Men, men, men som jeg skrev tidligere i anmeldelsen, er bogen ikke helt som alle andre. Den er hjerteskærende på en måde man slet, slet ikke havde regnet med.

Der burde stå bag på bogen, hav kleenex inden for rækkevidde, man bliver hudløs af at bruge kanten af trøjen…..

Her efter afslutningen af bogen, føler jeg mig tom. Jeg ved egentligt ikke om det er bogens barske realitet, eller om det er den følelsesmæssige ruchebanetur jeg lige har været på, der har tømt mig. Men historien skal lige bundfælde sig, inden jeg begynder på en ny bog.

Dette er et anmeldereksemplar fra Lovebooks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.