Hazel wood- Melissa Albert

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Den her bog havde enormt høje forventninger til, ikke fordi jeg har læst en masse anmeldelser af den. Men fordi coveret lover noget sublimt, men sublim er nok at oversælge en lille smule.

Jeg vil nok beskrive historien som eventyret om eventyret, forstået på den måde at historien handler om eventyr, men egentligt også selv er et eventyr.

Handlingen er så kompleks at man nogle gange må tilbage og læse op for at få det hele med. Turen rundt i huset gennem kalejdoskopet gør mig rundtosset, og det kræver højt koncentrationsniveau at følge med. Historien er uforudsigelig og hæsblæsende, ikke fordi handlingen er spækket med action, men fordi der er så mange detaljer at holde styr på.

Den minder lidt om ”Alice i eventyrland” og man kan godt blive tilbøjelig til at tro det er meningen, da hovedpersonen også hedder Alice. Det er et forunderligt eventyr, der mangler ”og de levede lykkeligt”.

Måske fangede jeg bogen den forkerte dag, fordi jeg blev aldrig helt hooked på den. Det er ikke fordi handlingen er usammenhængende eller noget andet, den tiltaler simpelthen bare ikke mig.

Dette er et anmeldereksemplar fra CarlsenPuls

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.