Sirenen- Kiera Cass

Hørt som lydbog.

Oplæseren er rigtig god, og har en meget behagelig stemme.

Jeg syntes at det er fedt at den handler om noget andet end mange andre bøger. Der er ikke mange der har forsøgt sig med myten om sirener endnu.

Sirener arbejder sammen i flok, og bor som oftest sammen da andre ikke kan tåle at høre deres stemmer. De forpligter sig til at tjene havet i 100 år, hvorefter de bliver ”sat fri” uden hukommelse om hvem de var/er. Det er en enorm forpligtigelse overfor havet, og overfor de søstre man ikke selv har valgt. Men der er nogle simple regler sirenerne skal indordne sig under. Der er ingen andre end deres søstre der må høre deres stemmer (anden end når de synger til skibsforlis), og de må ikke blive forelskede. Men hvad gør man hvis man møder ens soulmate?

Skal man lade ham gå eller skal man trodse havet….

Historien er fyldt med kærlighed, Kærlighed til de søstre man ikke selv vælger og kærlighed til havet selvom man hader det man er forpligtet til at gøre.

Jeg har læst nogle af hendes andre bøger (the Selection), og de er lige så gode som denne. Der er måske ikke helt så mange dilemmaer i denne bog, men det gør egentligt ikke noget.

Rigtig sød historie om sirener, søsterskab og kærlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.