Lady Midnight- Cassandra Clare

This entry is part 1 of 1 in the series The Dark Artifices
  • Lady Midnight- Cassandra Clare

Historien er god, men måske ved at være lidt slidt.

Jeg syntes at bogen er god, men jeg kan ikke helt slippe følelsen af at det er lidt en pengemaskine, fordi hun brygger på gamle flasker. Hun har flyttet lokationen og fundet nogle nye hovedroller, men basis ingrediensen er stadig den samme.

Når alt det så er sagt, er bogen faktisk spændende. Jeg kunne slet ikke regne ud hvem der egentligt var fjenden i egne rækker. Jeg fattede ikke rigtigt prologen før sidst i bogen, men det gør egentligt ikke noget, fordi jeg vidste at der var en mening med galskaben.

Grunden til mine lidt lunkne forord er nok at jeg ikke bryder mig synderligt om den mandlige ”hovedrolle” Julian. Han er simpelthen for perfekt, det svier i mine øjne, fordi han glorie blænder mig…… Men jeg håber at han kommer til at fylde lidt mindre i næste bog, som jeg selvfølgeligt skal læse.

Det er en selvstændig efterfølger af The mortal instruments, hvor der er skrevet 6 bøger om skyggejægere. Der er blevet taget nogle af bipersonerne og brugt som hovedpersoner, men der bliver stadig refereret tilbage til de tidligere bøger og hovedpersoner.

Det ser ud til på goodreads at det er en trilogi med overskriften The Dark Artifices, eller på dansk Mørkets magi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.