Ensomme hjerter og herreløse hunde- Lucy Dillon

Jeg har hørt historien som lydbog.

Det er en genlæser, og jeg elsker den stadig. Det er sådan en bog hvor man bare sukker af velvære, når man er færdig med at læse.

Historien skiller sig ud ved at hundene har en meget betydelig rolle. Der er skjult meget viden om hunde i bogen. Hvilket indgår som en naturlig del af historien, og det fungerer perfekt. Det virker ikke belærende på nogen måde.

Men det er jo en kærlighedshistorie om en kvinde på snart 40, der bliver droppet af sin gifte kæreste, og arver sin mosters hundeinternat, med alt hvad det medfører af arbejde. Det er ikke sjovt for en storbypige der kun er vant til at passe sig selv, at der lige pludseligt er mennesker og dyr overalt omkring hende.

Det der fanger mig i historien, er at det ikke er af en standart skabelon. Selvfølgeligt er der nogle standarter, som skal vedligeholdes. Men man kan mærke at forfatteren har et budskab. Hun brænder for hunde, og vil gerne have folk til at tænke sig om inden anskaffelsen af et dyr.

Hvilket jeg syntes er dejligt, det at hun gider at dele sin mening, viser også en del respekt for os som læsere. Historien bliver jo ikke mindre relevant, når vi tænker på alle de hunde der er blevet reddet af dyrenes beskyttelse i de senere år.

Herfra kan der kun lyde store anbefalinger af bogen og forfatteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.