Din for evigt- J. R. Ward

This entry is part 2 of 2 in the series The Black Dagger Brotherhood
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Den her bog er også en ”genlæser”, Det er dog ved at være nogle år siden at jeg læste den.

Her i anden bog, følger vi broderen Rhage, vi lære hans dæmoner at kende på godt og ondt, blandt andet historien om hans tatoveringer. Vi lære også Mary at kende, da hun har en væsentlig rolle i bogen. Mary er sød, stille og går med en træls hemmelighed, men mest af alt er hun menneske.

De andre brødre i broderskabet, møder vi igen kun overfladisk, fordi de har ikke den centrale rolle, men stadig en del af helheden.

Historien her er skrevet noget gammeldags, og er meget seksuel. Der er faktisk rigtig meget sex og mange malende beskrivelser, den er noget mere lidenskabeligt end første bog. Hvis man hører lydbogen, er det nok en udmærket ide at lytte væk fra børnene, jeg havde i hvert fald mange pauser.

Sproget irriterer mig lidt, det er enormt gammeldags og firkantet. Men jeg har vænnet mig til oplæseren, så han irritere mig trods alt ikke længere.

Jeg kan rigtig godt lide den her serie, fordi vi kun følger 1 person ad gangen. Jeg syntes at det er dejligt at vi lære Rhage ordentligt at kende, så er han nemmere at relaterer til.

Bogens opsætning er den samme som i Vampyrkongen, Elimineringsgruppen  jagtes, brødrene kæmper mod dem og uskyldige kommer i klemme.

Elimineringsgruppen høre vi egentligt også om, men de er lidt svære at huske fra hinanden, de bliver nemlig kun kaldt bogstaver, og det forvirre mig lidt. Men jeg mener at huske at det ikke var slemt da jeg læste bogen. Så det er et lydbogsdilemma.

Alt i alt er jeg vild med bogen, det gør slet ikke noget at det er en sexet vampyrbog.

Series Navigation<< Vampyrkongen- J. R. Ward

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.