Det smaragdgrønne atlas- John Stephens

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Det her er vist mest en børnebog. Jeg vil skyde aldersgruppen til at være en 10-15 år, både til drenge og piger.

De fleste fantasybøger er jo ungdomsbøger, men den her skiller sig ud fra mængden, fordi den er decideret børnevenlig. Der er ikke nogen skarpe vendinger, og handlingen er blevet forenklet. Dramaet er skræmmende, men stadig til at forholde sig til.

Historien er lidt eventyragtig, den starter med drama og så er der lidt stillestand inden det endelige opgør. Men der sker hele tiden noget.

Hovedrollerne er 3 søskende, der flytter fra børnehjem til børnehjem. Fordi der ikke er nogen der vil have dem. De opfører sig heller ikke særligt pænt, fordi de håber at deres forældre kommer og henter dem.

Da heldet endelig tilsmiler dem, begynder der at ske mærkelige ting.

Jeg kan godt lide opbygningen og den minder meget om de bøger jeg læste i min spæde ungdom, men jeg må nok erkende at den ikke rigtig siger min noget nu. Men som tidlig ungdomsbog er den super fin. Jeg tror at jeg vil anbefale den til min dreng på 10 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.