Vi havde jo bare en pause- Lindsey Kelk

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Jeg syntes egentligt at historien er god, men den er først rigtig sjov og pudsig omkring side 180. Det er sørme langt inde i bogen, for at den sådan rigtigt fanger. Historien bliver fortalt fra 2 vikler, Adam og Olivia (Livvy).

Det er et irritationsmoment at der ikke bliver gjort opmærksom på person skifte, det kan være et ubetydeligt afsnit der markere skiftet. Så gang på gang må man lige læse lidt tilbage for at finde ud af hvem vi nu ”er”. Det vænner man sig dog til, som man lære personerne at kende.

Men en ros skal den have, den er slet ikke som noget jeg har læst før. Den er ikke nem at gennemskue, og slutningen lurede jeg ikke før til sidst i bogen, som det jo er meningen. Den er ikke indlysende og rosenrød. Den er meget lidt sukkersød, i stedet er der en rigtig god humor og ironi i bogen.

Det er lidt en skam at der er en del slåfejl og oversætnings fejl. Det gør at man lige går i stå et øjeblik.

Nu bliver min anmeldelse lidt mørk og dyster, og det er slet ikke meningen. Jeg hyggede mig da jeg læste bogen. Jeg lagde ikke flad af grin, men jeg syntes at den er sjov. Den får kun 3 stjerner, især på grund af opsætningen.

Dette er et anmeldereksemplar fra HarperCollins Nordic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.