Vejen til London – Alix Rickloff

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Jeg kan rigtig godt lide historiske romaner. Specielt når der er kørt historiske facts ind. Så lære man noget mens man hygger sig, whats NOT to like?

 

Historien starter lige før bombningen af Pearl Harbour, og vare ca. 1 års tid.

Vi følger Lucy på turen fra Singapore til England i en krigstid, hvor bomberne flyver alle om ørene.

Da Lucy kommer til England hvor krigen hærger, er godser blevet indraget til hospitaler, tyskerne bomber og landet er fyldt med soldater, slet ikke det hun havde forestillet sig. Hun kommer fra en luksustilværelse i Singapore, og forventer at møde det samme hos sin moster, men i krigstid er tingene anderledes.

Jeg bryder mig ikke særligt meget om de 2 hovedroller, Lucy er en total snob uden noget at have det i, og Bill er bare en møgunge. Bill irriterer mig nok egentligt mest, fordi han er så bedrevidende og øretæveindbydende, grrr.

Men jeg er dog ikke så træt af dem, at de ødelægger historien for mig. Historien er nemlig bygget rigtig godt op, med en skøn blanding af historiske facts og god fantasi.

Bogen er egentligt hurtigt læst, men du sidder tilbage med tankerne om 2. verdenskrig, og de enorme tab der fulgte i kølvandet.

Afslutningsvis vil jeg bare råde til at tage denne skønne bog med ud i solen, og nyde både bog og sol, de er skønne begge to.

Dette er et anmeldereksemplar fra HarperCollins Nordic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.