Sommerlæsningen 2018

Nu er sommeren jo ved at være her, eller den har vel egentligt været her et stykke tid. Men min sommer/ferie læse liste er ved at være klar. Den består næsten udelukket af anmeldereksemplarer, fordi nu er tiden til at tynde lidt ud.

I sommerferien skal jeg afsted i vores nye campingvogn, først tager vi en uge på Klim strand camping, og senere på sommeren tager vi knap 3 uger i Italien. Jeg glæder mig til at jeg skal slappe af sammen med min mand og 3 unger.

Men når nu man skal på ferie i 4 uger, burde der blive tid til at læse.

Jeg har lavet en lidt kort liste, fordi jeg tænker at det er bedre at tilføje lidt ekstra. Drømmen er at anmeldelserne gerne skal komme kort efter at bogen er læst, sådan at jeg ikke har så store hængepartier, som jeg har i øjeblikket. Jeg håber at i får en skøn sommer, hvor end den bringer jer.

 

Listen ser således ud:

Seeker 2- Arwen Elys Dayton  (Fra Alvilda)

Monsun af stjerner- Katrine Williams (Fra forfatteren)

Nøgen hjemkomst- Lars Bjerregaard Jessen (fra forfatteren)

Livsblod- Gena Showalter. (Fra harpercollins Nordic)

Dyndkongens datter- Karen Dionne (fra Lindhardt og Ringhoff)

Vejen til dit hjerte- J. P. Monningre (fra Lovebooks)

Baronessen- Jeanet Kirch (fra forfatteren)

Stille- Amanda Maxlyn (fra Palatium books)

Dem- Carey Heywood (fra Palatium books)

 

Som ekstramateriale er der:

Ravnens hvisken 2- Malene Sølvsten

Skyggesøsteren- Lucinda Riley

Stormsøsteren- Lucinda Riley

Perlesøsteren- Lucinda Riley

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.