Paradis i Caribien? – Pamela Fagan Hutchins

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Da jeg havde læst 40 sider, tænkte jeg på om jeg bare skulle ligge bogen fra mig. Men jeg har en 50 siders politik, og den overholder jeg altid. Det var mega heldigt, fordi det der startede ud som en lidt la la oplevelse, blev faktisk rigtig hyggeligt. Historiens opbygning minder mig lidt om en reggae sang (Sunshine reggae- Laid Back), rytmen passer og det er hyggeligt at sidde og nynne lidt mens man læser.

Historien er velskrevet og harmonisk, der er som sådan ikke noget at sætte en finger på.

Men jeg syntes at der mangler beskrivelser, af omgivelserne eller personerne. Der er en af kernepersonerne, vi ikke ved mere om end at han er et stort brød, så det er ikke meningen at man skal kunne relatere til historien. Det er en afslapnings historie, hvor du kun skal forholde dig til den aktuelle handling.

Jeg kan rigtig godt lide, når jeg har en masse detaljer at forholde mig til. Om det så er farverne på blomsterne, giver det lidt mere dybde. Det er der ikke meget af i bogen. Der bliver dog nævnt de danske huse, der er på de caribiske øer, og der er da også beskrivelser på nogle af beværtningerne. Men den bedste beskrivelse er da på huset med ”jumbien”, og den er stadig lidt svævende.

Konklusionen er at bogen er rigtig hyggelig læsning. Man kan sætte hjernen lidt på standby, og det er slet ikke en dårlig ting. Så tag bogen med på stranden, eller terrassen og slap helt af.

Dette er et anmeldereksemplar fra Palatium Books.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.