I det øjeblik, var jeg din- Mhairi McFarlane

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Det er ikke en bog, hvor du knap kan trække vejret, fordi den er så spændende. Det er mere en bog, der bliver slow cooked. Der sker ikke særlig meget, eller det gør der men det virker ikke sådan. Skrivestilen gør at det bliver camoufleret lidt.

Historien tager udgangspunkt i alle de kvaler man har når man er i 30’erne. Den handler om 4 venner, en er gift, to er single og den sidste bryder sin forlovelse og bliver single.

Det er Rachel der er hovedrollen. Hun går fra sin forlovede fordi hun ikke er tilstede i forholdet, samtidig finder hun ud af at hendes ungdomsflamme er tilbage i byen. Så det er egentligt hendes kamp, om at finde sig selv vi følger.

Lige til det sidste tydede det på at slutningen ville skille sig ud fra mængden, men ikke helt alligevel. Bogen skiller sig ud på den måde, at det er egentligt begrænset hvad der sker (ej det er nok sat lidt på en spids). Men det er skrevet på en måde, så du slet ikke tænker over det. Det rolige sprog og tempo gør det til en afslappende oplevelse.

Jeg kan godt lide historien, og forfatteren fordi det hele er så afslappet. Det påvirker jo så mig til at slå koldt vand i blodet. Det er skønt, men man skal også have roen til at værdsætte det.

Jeg har hørt den som lydbog, og oplæseren passer perfekt til bogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.