Vent på mig – Jennifer L. Armentrout

This entry is part 1 of 1 in the series wait for you
  • Vent på mig – Jennifer L. Armentrout
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Den her historie er lige til at slubre i sig. Den er sød, men ikke for sød. Den er hyggelig men også uhyggelig. Den er velskrevet, medrivende og fyldt med et fantastisk persongalleri. Der er flotte fyre, suspekte personer, venner der ikke kender grænser og forældre der er fraværende, på alle måder der betyder noget.

Vent på mig er skrevet sådan at alle kan være med, og dermed er der også noget for enhver smag.

Det der gør at bogen er et hit hos mig, er dilemmaet. Jeg vil jo ikke røbe dilemmaet, men angsten det vækker er reel. Det er autentisk, sørgeligt og enormt hjerteskærende.

Bogen er skrevet så medrivende at du lever dig ind i historien, at du virkeligt føler smerten og kvalerne. Hovedpersonen Averys historie er ikke usædvanlig, og det gør at der er rigtig meget at kunne forholde sig til.

Det gode ved YA-genren er, at mange af bøgerne er lette læst. De har et budskab, der er gemt under alt det søde og hyggelige. Men det er ikke for at dunke os i hovedet med alle kvalerne, det er kun for at give os lidt at tænke over. Derfor er det også pakket ind i lidt glanspapir. Hvis du ikke vil forholde dig til kvalerne, behøver du faktisk ikke at gøre det, og det er jo skønt at have valget.

Jeg personligt syntes det er skønt, at der er noget man kan forholde sig til. Noget man kan relatere til, og hvis man er heldig også noget man kan tage ved lære af.

Dette er et anmeldereksemplar fra Lovebooks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.