Vampyrkongen- J. R. Ward

This entry is part 1 of 2 in the series The Black Dagger Brotherhood
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Det er ved at være noget tid siden at jeg har læst bøgerne. Men nu er jeg gået i gang med lydbøgerne.

Oplæseren er ikke lige min kop te, og det ødelægger historien lidt.

Men så er det jo heldigt, at jeg kan huske bogen fra sidst jeg læste den.

Jeg kan godt lide historien, det er jo klart når jeg laver en ”genlæser”. Men historien er velskrevet og spændende. Det er faktisk en roman der er lavet til fantasy med vampyrer. Jeg personligt er vild med kombinationen. Jeg kan godt lide det forpligtende venskab, med alle de krøller der bliver tilsat i form af den ubrydelige loyalitet i broderskabet. Kombinationen af mennesker og vampyrer der finder ud af at de er på samme side. Kærligheden der er så stærk at den kan slå ihjel, og hvor der er kærlighed er der jalousi.

Bogen kan også godt være med på scenen af bøger med lidenskabelige sexscener. Beskrivelserne er malende, og man kan sagtens forestille sig hvor forfatteren vil hen med beskrivelserne. Man skal dog lige tænke over at børnene ikke behøver så specifikke sexbeskrivelser (det er dog kun når man hører lydbogen).

I denne første bog følger vi Wrath, der er den sidste fuldblodsvampyr i verden. Wrath er konge for vampyrene, men han vil ikke vedkende sig tronen. Han føler ikke at han gør nogen nytte bag et skrivebord. Derfor er han leder af broderskabet The Black Dagger Brotherhood i stedet. De kæmper for vampyrracen mod eliminatorene, eliminatorer er mennesker med voldelige tendenser, der er blevet forvandlet til udødelige dræbermaskiner.

Vi er ved at starte pumperne på denne lange serie, så alle grund spillerne skal præsenteres og redegøres for.

Derfor er historien nem at gå til, fordi den ikke ”graver” så dybt. Vi lære Wrath at kende, og så lære vi Beth at kende. Vi møder også alle de andre brødre i broderskabet, men det er kun lige toppen vi ser.

Series NavigationDin for evigt- J. R. Ward >>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.