Hex Hall- Rachel Hawkins

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Jeg vil lave denne anmeldelse lidt anderledes end jeg plejer. Jeg vil nemlig tage hele trilogien på en gang. Jeg har nemlig læst dem lige efter hinanden, og syntes at det vil være en passende helhed.

Det der gør at denne trilogi anderledes, end så mange andre fantasy bøger er den udtalte humor. Jeg er vild med alle de sarkastiske kommentarer, og lidt grinagtige scener.

Jeg vil lige lave et hurtigt resume af de 3 bind:

Bind 1- Dæmonens hævn:

Er en rigtig god start på det hele. Den er fyldt med rigtig god humor, Der er bygget et spændende univers, persongalleriet er startet godt- tilpas mange likes and unlikes, og man fornemmer nemt at det er en optakt til et opgør.

Bind 2- Dæmonglas:

Er en svær 2’er fordi den er altså lidt tung. Handlingen bliver flyttet, hvilket gavner rigtig meget, ellers ville bogen have virket endnu længere. Men stadigvæk flyder det hele lidt sammen. Den køre i tomgang, hvilket er en skam.

Bind 3- Dæmonjægerne:

Den gode slutning. Vi har opgøret som vi har ventet på siden første bog, Der sker rigtig meget på relativt få sider, det er en skam fordi der bliver bidt lidt af enderne. Hvilket gør at det virker lidt som noget jap værk.

Bøgerne er let læst, så de egner sig også til de lidt yngre mennesker. Ligeså meget fordi de ikke er decideret ondskabsfulde,

Minder om:

Shadow Falls- C.C. Hunter

Harry Potter- J. K. Rowling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.