Mit liv på barsel

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Jeg tænker at jeg vil komme med et indlæg om mit nuværende liv.

Jeg elsker livet på barsel, slet ingen tvivl om det. Men hold nu kæft hvor er det hårdt. Jeg ved godt at jeg har haft lidt meget at se til, i første del af min barsel. Der tænker jeg på at Daniel (min store dreng) har haft brækket et ben, med alle de udfordringer der høre til. Jeg har også selv været nedlagt. Min galdeblære begyndte at drille under graviditeten, men det var først her i februar der var tid til at få den fjernet (jeg skulle måske være gået til læge før!).

Min datter har været en engel mens det værste kaos stod på. Men men men nu skal jeg sørme love for at hun tager revanche. Hun sover nærmest ikke i løbet af dagen, hvilket giver enorme udfordringer. Jeg er jo alene halvdelen af tiden, og huset ligner et bombet lokum. Læsning er nærmest ikke eksisterende, så hvor er jeg glad for lydbøger. Ellers ville min sunde fornuft nok også løbe sig en tur.

Desværre er bloggen jo ikke en skal opgave som sådan, så der kan godt komme lidt klumper i anmeldelserne. Fordi jeg læser/ lytter jo stadig, og jeg har også en del anmeldelser til at ligge i støbeskeen.

Men jeg vil lige nævne igen, jeg ELSKER at være på barsel og har 3 fantastiske børn jeg nyder i fulde drag!

1 kommentar

  1. Ditte Svar

    Lydbøger er opfundet til kvinder på barsel og med små børn
    Tak fordi du stadig tager dig tid, jeg vælger jo halvdelen af mine bøger blandt dine anmeldelser.
    Knus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.