Løgneren- Nora Roberts

Jeg vil sige at alt det hype der har været omkring Nora Roberts er velbegrundet.

Det er en rigtig god roman med alt hvad den skal indeholde. Der er kærlighed, drama, løgne, uoverskuelige konsekvenser og selvfølgeligt venskaber der holder gennem livet!

Løgneren har som sådan, ikke noget som andre bøger ikke også har. Men skrivestilen er god, der er ikke huller i handlingen eller ting der ikke hænger sammen. Den er gennemtænkt, hvilket gør det til en god oplevelse.

Den her slags bøger er indbefattet med hygge for mig. Når jeg trænger til at hvile mit hoved, er det den her slags bøger jeg falder tilbage på. Jeg opvokset med sådanne bøger, og selvom at vi ved hvad det ender med, er det jo lidt hyggeligt alligevel. Fordi andres kvaler er altid spændende, og der er masser af kvaler i denne bog. Men det er ikke sådan at man tænker at det er for meget, hun er bare rigtig uheldigt stillet.

Jeg har hørt den som lydbog, og oplæseren var faktisk rigtig god.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.