Maria Riva- Ulvens Mennesketøs- Jens S. Holt

Den her bog faldt slet ikke i min smag, slet ikke. Jeg overvejede flere gange, efter påbegyndt læsning, at ligge bogen i stakken med ulæste bøger, men læst blev den. Jeg bryder mig ikke om måden den er skrevet, skrivestilen er forældet og tung at danse med. Det er skrevet som lidt nedladende fortæller ”stemme”, der kan gå ind i alles følelser og tanker.

Selve historien er tæt på Mowgli i Junglebogen, bare at det er en pige det omhandler. Historien som sådan var okay, det er bare skrivestilen der er helt skæv. Jeg er træt af at jeg har lavet sådan en anmeldelse, men historien var bare slet ikke mig. Dermed ikke sagt at der ikke er andre der kan have glæde af den.

Anmeldereksemplar fra Forlaget Mellemgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge