Gennem sløret- Nicole Boyle Rødtnes

This entry is part 3 of 3 in the series Ilt tyv
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Hold nu kæft en fantastisk afslutning.

Jeg er vild med at det ikke er ”og de levede lykkeligt”, men sat lidt i perspektiv. Det hele kommer jo ikke af sig selv, og uden ofre. Hvilket er virkeligheden for mange i bogen, men også herude i virkeligheden.

Historien er så velskrevet, at man lever sig helt ind i historien. Netop derfor er jeg grædefærdig over ofrene, som vi jo har lært at kende gennem de 3 bøger. Men jeg jubler også over sejrene, fordi de jo sker for alle dem vi har lært at kende, og gerne i sidste ende give dem det liv de drømmer om.

Hvis der skal være lidt malurt i bægeret…

Kan det så være rimeligt at en familie skal opleve så mange tragedier? Lide så store tab, på en ellers så lykkelig begivenhed. Hvorfor skal de ofre det hele for menneskene i byen. Jeg ved godt at det er sat lidt på en spids, men er de bedste argumenter ikke altid det?!

Slutningsvis vil jeg sige at det er en historie der er værd at bruge en uges tid på. Den giver dig noget at tygge på, selvom det ikke helt er virkeligheden. Men hav alle 3 bøger indenfor rækkevidde, der er åbne slutninger og spørgsmål der skal besvares.

Series Navigation<< Under sløret – Nicole Boyle Rødtnes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.