Ravnenes hvisken- Malene Sølvsten

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Det er ved at være nogle år siden at jeg læste bogen. Men jeg vil gerne snart læse 2 bog, så derfor har jeg lavet en “genlæser” for at have den frisk hukommelse.

Denne gang har jeg hørt den som lydbog på Bookmate. Historien er stadig fantastisk, og jeg fik lidt flere detaljer med denne gang. Men oplæseren er lige ved at tage pippet fra mig. Jeg kan godt tænke at nu har jeg vænnet mig til hende, men så laver hun en træls stemme, og jeg er tilbage ved start. Men hun kan heldigvis ikke ødelægge Marlenes fantastiske skrivearbejde, fordi den er så god at selv en oplæser ikke kan ødelægge den.

Jeg linker til min tidligere anmeldelse her: Ravnens Hvisken – Malene Sølvsten

Jeg var også så heldig at høre hende til sidste års fantasy festival, der er et link til hendes skrivetanker (fortolket af mig) her: Fantasy festivalen Esbjerg- Malene Sølvsten

2 kommentarer

 1. Ditte Svar

  Så blev jeg færdig. Rigtig god bog. Måske jeg synes det stak lidt af en gang i mellem i sidste halvdel af bogen. Men jeg sidder jo alligevel nu og overvejer om jeg skal læse nr 2 nu eller lige tage en lidt “lettere” ind i mellem. Har du ik læst nr 2 endnu???

  • Hanne IndlægsforfatterSvar

   Hej Ditte
   Jeg går lige på de “lette” bøger! Jeg vil nemlig gerne læse den med øjnene istedet for ørene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.