Ønskekræmmerens datter- Laini Taylor

This entry is part 1 of 1 in the series Ildenglen
  • Ønskekræmmerens datter- Laini Taylor

”Vi har aldrig lært andet end krig, men der er andre måder at leve på. Vi kan finde dem, Akiva. Vi kan opfinde dem. Det her er begyndelsen. Lige nu og her.”

”Det begynder med os.”

 

Jeg er lidt i tvivl om hvor jeg skal starte og slutte. Denne ”lille” bog har et enormt budskab, lagt i dække af en meget velbeskrevet historie.

Det er en kompleks historie med mange vinkler, og rigtig mange detaljer at holde styr på. Men hvis man formår at holde tungen lige i munden, i den hæsblæsende handlig. Er oplevelsen intet andet end sublim.

Jeg kan rigtig godt lide worldbuildingen, jeg er vild med de skæve karakterer. Jeg kan godt lide at der er brugt sagnfigurer som engle og kimære. Så alt i alt er der ikke meget jeg ikke kan lide. Noget jeg ser lidt som et minus er at oplysningerne kommer lidt i klumper. Det kan godt gøre at den virker lidt lang til tider.

Historien bruger Prag som basis baggrund for sin fantastiske handling, hvilket fungerer rigtig godt med de gamle bygninger og gader. Turismen bliver også brugt som kulisse, og det fungerer rigtig godt.

Der er egentligt ikke meget i bogen der ikke fungerer, derfor er det en rigtig dejlig læseoplevelse.

by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.