Chanceløs- Kristen Callihan

This entry is part 1 of 2 in the series Go on

Jeg havde glædet mig sådan til denne bog, og så skuffede den bare. Jeg syntes næsten lige jeg har læst en identisk historie. Der er så frustrerende at det hele flyder lidt sammen.

Skrivestilen er let og nemt læst. Den skiller sig ikke meget ud, fra den store mængde af YA-bøger fra amerikanske forfattere. Historien er let genkendelig og dilemmaerne er totale klicheer.

Derimod syntes jeg det er fantastisk som bøgerne overlapper hinanden. Jeg kan huske brudstykker af historien, fra en anden vinkel, fra første bog i serien. Det gør bogen lidt sjovere at det er personer man ”kender”, og at man ikke skal lære dem at kende igen. Det er også lidt pudsigt at i denne bog er det ekstra lag på personligheden, det der gør at den skiller sig lidt ud fra mængden. Det er nemlig utroligt gennemført.

Hvis du nu ikke har læst serien af Elle Kennedy, tænker jeg at du vil nyde bogen. Jeg vil gerne være retfærdig, men de to serier er næsten identiske. De handler om sportsudøvere der er meget klogere end de giver sig ud for, og de må kæmpe for en pige der ikke vil have en sportsmand.

Minder om:

Off campus serien af Elle Kennedy

Aftalt spil (off campus 1)- Elle Kennedy

Lagt på is (off campus2)- Elle Kennedy

Dømt ude (Off campus 3)- Elle Kennedy

Kamp til stregen (off campus 4)- Elle Kennedy

Series NavigationSlagplanen- Kristen Callihan >>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.