Under sløret – Nicole Boyle Rødtnes

This entry is part 2 of 3 in the series Ilt tyv

Den her bog lever klart op til den første.

Historien tager nogle uventede drejninger, og det meste af bogen sidder du helt ude på stolekanten. Jeg er stadig vild med dilemmaerne, og selve verdenen hvilket stadig fungere. Jeg er overbevist om at 2’eren har gavn af at der er flyttet lokation. Fordi selvom verdenen fungerer rigtig godt, er der ikke meget ”plads” at gøre godt med.

I denne bog får vi lidt mere forklaring på hvor ilten blandt andet kommer fra, men der er stadig ting der ikke bliver redegjort for. Der bliver gået lidt mere i dybden med de personer vi kender, sådan at du får et lidt bedre forhold til dem.

Jeg syntes det er et fantastisk persongalleri. Hvor vi i denne bog får tilført lidt flere til samlingen. Nu begynder der også at være personligheder jeg ikke bryder mig om, men det er nok mest fordi de er brutale. Der er også nogle af dem jeg godt kunne lide, der hælder lidt mere mod den anden side nu.

Der kommer overraskelser og sving i historien jeg ikke lige havde set komme. Hvilket gør at bogen nærmest læser sig selv. Fordi det gør faktisk ondt at sidde på kanten af stolen så længe.

Læst på bookmate

Series Navigation<< Over sløret- Nicole Boyle RødtnesGennem sløret- Nicole Boyle Rødtnes >>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.