Akkanas gåde- Boris Hansen

This entry is part 2 of 2 in the series Panteon sagaen
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Ja man kan i hvert fald ikke sige at der ikke er handling i bogen.

Der er rigtig mange tråde at følge fra første bog, og der bliver lige tilføjet nogle flere. Jeg håber at Boris har helt styr på det net han er ved at spinde.

Historien starter faktisk lige der hvor første bog sluttede. Men der er heldigvis lige en opsummering inden vi for alvor starter. Jeg personligt syntes at historien er god, Men vi følger altså 4 sideløbne historier på en gang, og det kræver virkeligt at man holder tungen lige i munden. Jeg er sikker på at hvis jeg læste bogen igen, vil jeg få så mange flere oplysninger med. Det er en skam at man mister lidt af historien, simpelthen fordi der sker for meget. Det er ikke ofte at man siger det er en dårlig ting. Jeg er bange for at hvis man ikke er super nørd, og faldet for Panteon så går man kold i historien.

Personligt er jeg vild med universet, og hvordan det hele flettes sammen. Jeg kan også godt lide persongalleriet. Der kommer heldigvis ikke en masse nye mennesker/ engle til man skal forholde sig til også. Jeg er ikke super vild med åbne slutninger, og det er der her igen= tilgivelsen er sværd. Ventetiden er lang og med vidne om at der nok også er en lidt åben slutning i de næste bøger gør mig frustreret. Jeg vil have hele historien nu, så er der nemlig ikke noget galt med åbne slutninger, så hjælper de bare næste bog i stakken på vej.

Jeg har lige læst at den 3 bog bliver delt i 2, nok fordi Boris har haft lidt problemer med at begrænse sig! Den udkommer 1 maj 2018, ifølge Tellerups hjemmeside.

Dette er et anmeldereksemplar fra Tellerup.

Lige lidt om Boris Hansen 

Fantasy festival Esbjerg- Boris Hansen

Series Navigation<< Vejen til Panteon- Boris Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.