Små hemmeligheder- Christina Schiller

En rigtig sød historie, med lidt andre aspekter end vi normalvis ser.

Det er en hyggelig historie om at vende hjem. Men også en uhyggelig historie om at vende hjem. Fordi hovedpersonen Alexandra tog halen mellem benene 10 år tidligere, efter en tragisk ulykke og uden rigtigt at håndtere konsekvenserne deraf. Hun kommer kun hjem, fordi hendes mor faldt om i hendes blomsterbutik, og har behov for hjælp. Alexandra genoplever hendes barndomsby på godt og ondt. Hun skal stå ansigt til ansigt med sine dæmoner, det er ikke nemt og kræver alt hendes styrke. Savnet hun ikke viste hun havde til byen, vender tilbage som roen sænker sig. Men kan hun tillade sig at gribe lykken når den kommer på et sølvfad?! Det er nok egentligt det store dilemma i bogen, men ikke det eneste.

Bogen er skrevet med en oprigtighed der røre. Man kan ikke lade være med at føle med Alexandra, og man kan slet ikke bære hendes tab. Men hvis jeg skal komme med en god begrundelse for de ”sølle” 3 stjerner. Er det fordi historien køre meget i samme skure, hvilket nok begyndte at irritere mig lidt hen mod slutningen, og det maler lidt mine stjerner.

Den er skrevet i et let fordøjeligt sprog og er egentligt hurtigt læst.

Så hvis du har en dag hvor du trænger til noget at læse, der ikke skal være for tungt, men stadig røre noget i dig. Så er det her bogen.

Dette er et anmeldereksemplar fra HarperCollins Nordic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.