Søde fristelser- Nora Roberts

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Hendes hånd var kølig, lille og glat. Den mindede ham om klare solstråler og vådt, velduftende græs. Og det var derfor, hans stemme blev kølig og pragmatisk. – Du ser smuk ud.

 

Som titlen antyder er det en sød bog.

Jeg er måske lidt skuffet over hvor indlysende den er, selvfølgelig skal de have hinanden. Men behøver det at være så lige ud af landevejen. Jeg er vild med kærligheden, og ja der er da lidt bump på vejen, men jeg var ikke et sekund i tvivl om hvordan denne bog ville ende. Det kan nok godt gøre mig lidt frustreret at det er så indlysende.

Historien er skrevet i et let fordøjeligt sprog, og er egentligt hurtigt læst.

Den er lidt i samme boldgade som Danielle Steel, bare uden helt så meget bid.

Det er sjovt fordi jeg fik lyst til at læse historien fordi jeg så at den var udkommet på dansk ved HarperCollins. Men jeg er ret sikker på at det er et genoptryk, fordi bogen er fra 1985. Altså oversat til dansk der!

Det her er en klassisk natbordsbog, du kan bruge den til at slappe helt af og behøver egentligt ikke at forholde dig til noget. Alt bliver serveret på et sølvfad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.